Sunday, January 25, 2015

طاجن لسان العصفور بالعصاج



طاجن لسان العصفور بالعصاج
المقادير
نص كيلو لسان عصفور
 2 معلقة سمنة
 ربع كيلو لحمة معصجة بالصلصة
الطريقة
نسلق اللسان عصفور زى ما بنسلق المكرونة  ونشطفها بالماء البارد
ادهنى طاجن فرن  بالسمنة  ونضع طبقة من لسان العصفور ونسويها بالمعلقة وبعدين نضع طبقة من العصاج عليها ثم طبقة من لسان العصفور
ضعى على الوجة طبقة خفيفة من العصاج بالصلصة ورشة جبنة مبشورة
ودخليها الفرن يا دوب لتحمر لان كل المقادير مستوية 

No comments:

Post a Comment