Sunday, January 25, 2015

البيكاتا بالمشروم


البيكاتا بالمشروم
شرائح بفتيك بتلو  - ملح - فلفل – عصير ليمونة – ملعقة كبيرة زبدة
علبة مشروم صغيرة مقطعة قطع صغيرة
علبة كريمة لباني الحجم الصغير
3 بصلات كبار مقطعين صعير
الطريقة
يتبل شرائح البفتيك بالملح والفلفل و عصيرالليمون ثم نضع الذبدة في صينية يا ريت لو تيفال على النار
 لما تسيح نضع اللحمة و نحمرها على نار هادية مع التقليب باستمرار من الناحيتين لحد ما الوشين يتحمروا
 ثم اشيلهم من الصينية فى طبق و بعدين احط البصل فى الصينية مكان اللحمة اللى شيلتها و اقلبه لحد ما يدبل  يعنى تحسى انه بقى طرى وبعدين تروحى حطة المشروم المقطع مع البصل و تقلبيهم لحد برضة اما تحسى ان المشروم دبل
 وبعدين تروحى حطة الكريمة اللبانى على البصل والمشروم فيغلي لحد ماتلاحظى ان الكريمة اللبانى تخنت شوية
 خلى بالك كل دة حياخد منك مجرد ثوانى علشان الكريمة اللبانى ما بتستناش كتير على النار وبعدين تروحى حطة اللحمة اللى كنتى شيلتيها على جنب فى طبق فى الصينية و يادوب تلفى اللحمة لفة فى الكريمة اللى فى الصينية و تلاحظى انها عليها كريمة من الوشين تشيليها فورا 

No comments:

Post a Comment